O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

ponedeljek, 11. februar 2013

Potem lahko sodiš o meni...

Listam po Facebook in naletim na njegovo objavo. Sočustvujem s njim, saj mi je zelo podoben. V njem velikokrat vidim sebe, le v moškemu spolu. 
Videla, slišala, spoznala, občudovala in še danes občudujem in rada imam... 

Alexander Aco Cocot je v svojemu zapisu, zapisal:" Preden začneš soditi o mojem življenju in o meni, obuj moje čevlje in pojdi po mojih poteh...prehodi ulice in ceste...občuti moje bolečine...mojo srečo...preživi moja leta, kot sem jih sam...spotakni se in padi preko vsakega kamna, ki je tudi meni bil napoti...potem pa vstani z nasmehom in pojdi po usojeni poti naprej, kot to počnem jaz...
POTEM LAHKO SODIŠ O MENI.........!


K temu dodam le še to:" Ne sklepaj me, po moji zunanjosti, po mojih besedah. Ko preživiš čas ob meni, me slišiš, me vidiš, me spoznaš, si dovoli govoriti o meni! Ne obsojaj me, če sem drugačnega videza, mišljenja. Če sem drugačna, še ne pomeni, da sem manj vredna! V vsakemu primeru sem tebi enako vredna! Mogoče nisem tako lepa kakor si ti, a sem morda modrejša kot ti!... Ne obsojaj človeka, če ga ne poznaš!"