O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

sreda, 13. februar 2013

Biti normalen ©VR

 Normalen... Je sploh še kdo normalen?

Marsikdaj je bilo slišati:" Kje ti najdeš takšne "kretene"?!
Velikokrat je bilo vprašanje:" Si ne želiš normalnega fanta?
Velikokrat je BIL in BO odgovor:" Kdo je za vas "normalen"?! 
Je sploh še kdo normalen? Jaz nisem normalna, zato iščem sebi primernega človeka, kateri prav tako kot jaz ni "normalen". 
Kaj sploh je, biti normalen? Je biti normalen, imeti lepo življenje, streho nad glavo, denar, hrano? Rajši imam in ljubim, nekoga, ki nima ničesar, kakor nekoga, ki ima vse! A še vedno ima srce, katero je velikokrat močnejše, prav tako ljubezen!"
© Viktorija Rozman