O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

četrtek, 14. november 2013

Otvoritev razstave "Nemi pričevalci časa"

Otvoritev razstave "Nemi pričevalci časa"
Razstava "Nemi pričevalci časa" je odprla svoja vrata 7.11.2013 ob 19h. Sprehodili smo se skozi fotografije zapuščenih objektov po Sloveniji. Vse od zapuščenih tovarn, hiš, bolnic, hotelov. Kulturna dediščina, zgodovina... Žalosten je njihov propad.

Razstava JE ODPRTA do konca tega meseca (november 2013), lahko si jo ogledate v prostorih kluba SOT 24,5 na Masarykova 24, Metelkova mesto. Klub je odprt vsako sredo in četrtek od 20 do 22 ure. Vabljeni k ogledu in opisu svojih občutkov v knjigo vtisov. 

Nekaj utrinkov iz otvoritve...