O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

sreda, 20. marec 2013

Ponudba za delo "erotične maserke"

Velikokrat sem razmišljala o... 
Nisem si mislila, da bo ponudba sama prišla,
da imam med prijatelji "zvodnika".
Ko nekega večera sedim na postelji in brskam po spletu, se prijavim na Facebook, da preverim novosti. V oči mi takoj vstopi eno novo sporočilo, katerega po hitrem postopku odprem.
Notri je ponudba za delo, maserke, dodatni zaslužek, 60 EUR/h. Ker se mi je rahlo mudilo, sem sporočilo na hitro prebrala in tako zamenjala besedi Maserka/Maskerka. V naglici, se hitro zmotimo. Tako na sporočilo odpišem, smešni odgovor. Sogovornik na drugi strani, me hitro popravi in mi pove, da gre za erotično masažo, k temu doda če stranko zadovoljim z ustmi je plačilo 100+60evr.
Ko sem bila velikokrat brez denarja, brez možnosti za zaslužek, sem velikokrat pomislila na delo erotične maserke. Punce katere se ukvarjajo s tem, sem spraševala o strankah, delu, zaslužku, tako sem se še pred ponudbo informirala. Spraševala sem po zvodnikih, kje jih najdem, kje se zadržujejo, kolikšen procent gre k njim. A temu nisem resno posvečala pozornosti, dokler ni samo prišlo.
Seveda je boljše delati sam, brez podrejenosti in "višje sile".
Ker se mi je ponudba zdela zanimiva, se je pogovor razvil naprej, o delu, delovnemu času, zaslužku.
Ugotovila sem, da bi lahko na uro zaslužila 60 evrov osnovno in 100 dodatnega zaslužka, če bi ga obdelala s ustmi. Prav nič me ni zmotilo, predajanje užitkov, zadovoljevanje moških za denar. Zakaj pa ne? To ni nič sramotnega in napačnega! Medtem ko mlade punce, sexajo, so intimne s fanti, kateri jih veselo izkoriščajo, ne kasirajo ničesar. Tudi sama sem bila v najstniških letih od svojega 13 leta do 15 leta punca, katero se je dalo hitro zapeti, izkoristiti (Sex) in pustiti. Od tukaj mi ideja:" Zakaj pa ne bi za spolne usluge računala? Naj plačajo za to, kar želijo... Nič ni zastonj!"
Tako se pogovor o delu prestavi na bolj nevtralno mesto, kakor je Facebook in že letim iz interneta...

Delo erotične maserke mi je bilo od nekdaj zanimivo, všeč. Vedno se mi je zdela dobra priložnost za zaslužek. A denarja ne potrebujem toliko, kakor potrebujem ljubezen.
Zdaj, ko imam ljubezen, katera mi daje srečo, nasmeh na obraz, pozitivo je nikakor ne izpustim iz rok. Več mi pomeni ljubezen, poštenost do ljubljene osebe, zato mu zaupam ponudbo katero sem dobila.

Če si nekaj želiš, iščeš, to najdeš! Saj podzavestno vedno delaš na temu da dobiš in zmagaš!