O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

sobota, 02. marec 2013

Davide Martello (SL) #Ulični umetniki


 Davide Martello #Ulični umetniki
Ko se tako sprehajam skozi center Ljubljane, v daljavi slišim glasbo. Vse bolj se približujem Prešernovemu trgu in na sredini kroga vidim uličnega umetnika, kateri čudovito igra na klavir. Lepa čudovita glasba, note se vijejo ena za drugo, še morske deklice iz Ljubljanice bi zaplesale. Preprosto se ne morem upreti, da ga ne pofotografiram in posnamem. Ko tako stojim in poslušam čudovito glasbo, se odločim, da je idealna priložnost, da napišem novi blog. Tokrat je posvečem uličnemu umetniku iz Nemčije, Davide Martello.


Davide Martello je svobodni skladatelj Konstanz. Mladi umetnik prihaja iz glavnega mesta Nemčije, Berlina.  Odločil se je, da se poda v svet in s igranjem čudovite glasbe preda sporočilo in užitek svojim poslušalcem, oboževalcem. Mislim, da je dosegel svoj namen igranja, saj igra naravnost čudovito. Na svoji spletni strani na Facebooku je zapisal: »Now I fly out into the world with my grand piano to conquer the musical world!!!« V svet se je odpravil svojim avtom znamke Wolkswagen Vento, v ozadju pa ga spremlja manjša prikolica katero krasi njegov »homemade« klavir. Davide je umetnik svobodnega duha, kateri uživa ob igranju klavirja.

Ker moje znanje tujih jezikov ni najbolj »cvetoče« nisem naredila resnejšega intervjuja. O mlademu umetniku si lahko preberete kaj več na njegovi spletni strani...


Tukaj pa si lahko ogledate njegovo čudovito igranje...
© Viktorija Rozman