O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

torek, 01. januar 2013

Leto 2013

Vsem izbranim in neizbranim želim v letu 2013, veliko pozitive, saj le ta je ključ do uspeha! ♥

Viktorija Rozman:" Novoletne zaobljube, vsako novo leto, vsakič nove želje! 
V novo leto z novimi željami in cilji! Mislim, da se mi na seznamu ponavlja že nekaj let: - Sreča, z njo ljubezen, zdravje in ostalo. Edino kar si človek lahko želi, saj mu prinese mnogo dobrega in lepega. Pri tem pa zvrhan koš pozitive in optimizma, da se želje uresničijo."