O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

sobota, 29. december 2012

Opoldansko vprašanje: "Naj bo cepljenje otrok obvezno ali ne?"


Petek, 28.12.2012 

Opoldansko vprašanje: "Naj bo cepljenje otrok obvezno ali ne?" 
Mnenja se krešejo, otroci zbolevajo: eni zaradi cepljenja, drugi zaradi odklanjanja cepljenja. Kaj vi mislite?

Moje mnenje Viktorija Rozman: "Zakaj bi moralo biti cepljenje obvezno?! To je kakor, da bi rekli, da je za vsakega državljana obvezna vera! Zakaj bi prisiljevali ljudi v nekaj, s čemer ne strinjajo? Mislim, da imajo starši pravico odločati o življenju svojega otroka in posegih vanj. Nismo le številke, s katerimi bi lahko delali kar bi želeli. Smo ljudje in imamo svobodo govora, zato lahko in smemo odločati zase in za svoje otroke. Na koncu nas bodo že seštevali in množili tako kot bo njim pasalo... Naj starši odločajo sami!"

Opravljajo nas kot lutke, mislim, da je pravilno da izrabimo pravico do izražanja svojega mnenja.