O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

petek, 21. december 2012

Odgovor na opoldansko vprašanje: "Kdo je vaša osebnost leta?"

Odgovor na opoldansko vprašanje:
"Kdo je vaša osebnost leta?"
Odgovori na opoldansko vprašanje: Kdo je vaša osebnost leta?
Moj odgovor tokrat se glasi:
"Mislim, da je letošnje leto zaznamoval vsak posameznik po malo. Po mojemu mnenju ni osebe, za katero bi lahko rekli da je osebnost leta, saj vsak prispeva nekaj malega. Izbirati osebnost leta ali najlepšo v deželi tej je zgrešeno. Zakaj bi izbirali nekaj nalepšega/boljšega?! Vsak je po svoje lep, dober. Nihče ni najboljši! S tem le narašča tekmovalnost med ljudmi, kar je zgrešeno. Osebnost leta, ki spreminja »svet na boljše«?! To je nemogoče! Ljudje kot celota vsi prispevamo (oz. bi morali prispevati) k boljšemu svetu. Noben posameznik nima krone na glavi, da bi mu lahko rekli: To je pa ta! Ta je letošnje leto naredil! Bla bla bla! Jaz nimam osebnega favorita, se mi takšna in podobna tekmovanja, zdijo zgrešena! Prej dejanje leta..."

Članek si lahko preberete na spletnem naslovu: