O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

četrtek, 27. december 2012

Zaposlitve ni.

"Zapolistev ni, tonemo v K***C vsi. Vse več brezposelnih na ulici, na stolčkih upokojenci. Nova delovna mesta zasedajo tujci, kje so priložnosti za nas na ulci!?" - Viktorija Rozman

Nekaj mnenj: 
Schranz Tanz: Zasedajo tujci? Dobeden se pa ne uprasa zakaj........vse vec tujcev prihaja u Slovenijo na delovisca zaradi poceni delovne sile in pa zaradi tega ker nasi preljubi "SLOVENCKI"rajsi vlecejo 260e socialne podpore kot pa da delajo za 400-500e,tujcem pa je to dovolj glede na njihove place od tam kjer prihajajo!Za primer dam Srbijo v kateri pride placa od 100 do 150e in seveda in logicno da bo usak prisel delat za 400-500e.
Dado Patrik: DOSTI BO S TUJCI , SAJ RABMO MI DELO ... NISEM RASIST , NISEM NACIST , A SO TAKI ČASI DA NE MARAM TUJE DEL. SILE ........... DOKLER BODO NAŠI OTROCI LAČNI ZARADI TEGA , '' NEDAM KRUHA TUJIM " JEBIGA !!!!!!!!!!!!!