O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

nedelja, 20. januar 2013

Slika na platno "Boj umetnika"

Slika na platno "Boj umetnika" v zahvalo grafiku, kiparju in slikarju - Aleksander Prokofjev.
Slika je "boj umetnika" imenovana zaradi: "Umetniki se morajo boriti za svoje pravice,enakopravnost v družbi in se znajti v situaciji kjer se jih ne razume." Tako se vsak umetnik bori za razumevanje, tako tudi slika.
Razlaga: 6 rdečih kroglic znak 60let, 3 rdeče bucike znak 3 let, torej 63 let. 4 koščki ogledala, 4 črke vzdevka tega umetnika. Umetnika, ki se že 63 let svojega življenja bori za razumevanje in enakopravnost in pravičnost! 


Narejena 16.2.2012 

http://www.coroflot.com/Viktorija_Rozman_Photography/The-image-on-the-canvas-Fight-of-the-artist