O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

ponedeljek, 21. januar 2013

Notranjost palače Totto ex Gavardo (Koper)

 Ena izmed zapuščenih palač Kopra, Totto ex Gavardo.
Na spodnjemu URL naslovu, si lahko pogledate fotografije njene notranjosti, na strani Radia Capris.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151439230022269.550142.46543152268&type=1

Radio Capris: "Pred lanskim poletjem smo objavili fotografije izgleda zunanjosti propadajoče palače Toto ex. Gavardo v Kopru. -> www.radiocapris.si/novice/n/foto-sramota-kopra-zapuscena-palaca-totto-ex-gavardo
V preteklih dneh nam je poslušalka Viktorija Rozman posredovala fotografije žalostnega izgleda notranjosti.

Freske, stopnišče, kamin in prostori palače na eni glavnih koprskih ulic dobesedno iz dneva v dan propadajo. Odgovornost za zapuščeno stavbo pa kot kaže še vedno stoji na dveh lastnikih, ki se do danes nista uspela dogovoriti o prihodnosti stavbe."