O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

ponedeljek, 03. junij 2013

Ljubljana skozi zgodovino

Danes sem ustvarila spletno stran, kjer bom objavljala in pisala o zgodovini Ljubljane in njenih znamenitostih. Ko govorim o znamenitostih imam v mislih pomembnejše zgradbe, mostove, kipe, spomenike, vse kar spada v kulturno dediščino in zajema zgodovino. Spletna stran je v angleščini, saj tako tudi ljudje, ki niso iz Slovenije vidijo Ljubjano v drugačni luči, kakor jo na ulici.
Spodaj pripenjam URL naslov do spletne strani, kjer si lahko ogledate fotografije Ljubljane iz več desetletij, včasih tudi stoletij nazaj. 
Ljubljana leta 1933
https://plus.google.com/u/0/b/101472632235043119358/101472632235043119358/posts

Ne lastim si nobenih avtorskih pravic fotografij.
V interesu mi je ljudem tako Slovencem kot tujcem, pokazati Ljubljano skozi njeno zgodovino na fotografijah, skozi besedilo.