O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

sreda, 01. maj 2013

Poroka v črnem 20.4.2013

Minevajo meseci, minevajo leta, včasih tudi desetletja, ko iščemo pravo osebo, svojega življenjskega sopotnika. Leta so minevala, prinesla mnogo slabega, a včasih tudi dobrega. Bilo je vsega, vse od višine, globoko v globine. Vse od namišljene začasne sreče, tja do droge, depresije z dna globine morja. A iz negative, moramo potegniti pozitivo in se pobrati.
Tisti, ki išče najde pravijo in res je tako. Našla sem osebo, ki me iskreno ljubi, me osrečuje in  me spremlja v dobrem in slabem. Zgodovina ni več pomembna, pomembna je sedanjost in pozitivna misel za prihodnost.

Vstopila sem in odprla nov list v svojemu življenju...
Sedaj nisem več sama, ob meni je Damjan, v dobrem in slabem.

Utrinki najine gothic, unikatne poroke...