O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

petek, 17. maj 2013

Odgovor na opoldansko vprašanje: "Prijatelji in sovražniki?"

Odgovor na opoldansko vprašanje:
"Prijatelji in sovražniki?"

Viktorija Rozman Bitenc Najboljši prijatelj je zame, tisti, kateremu lahko zaupam in me ne bo obsojal glede česar koli. Zame je najbolši prijatelj, tisti, ki pozna moralne vrednote in jih spoštuje. Tisti, ki me spoštuje, je pošten in odkrit z mano in mi ne skriva in ne govori za hrbtom. Takšen odnos, ki ga človek daje, takšnega dobi. Vsekakor mislim, da je vsak posameznik v današnjemu času že naletel na skrhano prijateljstvo, saj je danes težko najti človeka, ki bi bil pošten. Največkrat se je skrhalo zaradi kakšnih nesporazumov in nerazumevanja. Če me človek ne razume, ne pozna, me ne sme obsojati in me učiti o stvareh, katere so mi poznane. Danes je težko najti in imeti najboljšega prijatelja. Moj najboljši prijatelj mi je moj mož. Kateremu lahko zaupam vse, ne skrivam, me spoštuje, razume in podpera pri mojih odločitvah, če so še tako odbite in nehumane.
Odgovori na opoldansko vprašanje: prijatelji in sovražniki