O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

petek, 15. april 2016

Photoshooting "Erotic Cemetary" (13.4.16)

Photoshooting "Erotic Cemetary" (13.4.16)
Location: Forgoten cemetary "Golovec" in Celje
Photographer: Damjan Bitenc

IMPORTANT !!!ALERT!!!
The place in this case cemetery in Celje is fogoten and abandoned for many years. People which rest there are died in war as partizanens. Real art don't know for limits and with that reason we don't look at this pictures as unpropriate and without respect. All people which don't know the history, place or background of our project don't have allow to comment! We are artist just like others just in our case we don't have limits under public opinions.