O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

sobota, 20. februar 2016

#INTERVJU: Gartnerjev bordel 19.2.16 - Debata o lepih in grdih "pičkah" s Viktorija R. Bitenc.

petek 19.2.2016 sem bila kot mlada erotična umetnica gostja oddaje Gartnerjev bordel na Arena tv. Kot odprta, samosvoja umetnica, ki se rada postavi pred objektiv in popolnoma gol pozira. Prav zato pa mi to ni predstavljalo problema. 
Po besedah voditelj Iztok Gartner naj bi bila edina ženska v zgodovini Slovenskih TV oddaj, ki se je slekla do popolnoma golega telesa. 
Skozi oddajo dne 19.2.16 sem se skozi besede in nagajivi pogled predstavila kot mlada fotografinja, umetnica in tudi bisexualka. Javno sem razkrila svojo spolno usmerjenost za katero prej mnogo ljudi ni vedelo. Skupaj s voditeljem sem pokomentirala kakšna "pička" je zame najlepša kot tudi kakšne ženske so mi všeč... Tukaj pa sem nekoč naredila popolno raziskavo saj so me zanimale različne podobe pičk oz. vagin.