O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

četrtek, 24. maj 2012

Delov izziv: župan zanika!

Podpišite fotografijo!
Današnji izziv: župan zanika!
V. V., Delo.si
sre, 23.05.2012, 10:06
Jankoviću gori pod nogami in na včerajšnji tiskovni konferenci je zanikal finančne nepravilnosti.
Zanima nas, kako bi vi podpisali gornjo fotografijo. Kaj si misli Janković, kaj njegova gesta sporoča? Je to izraz nedolžnega ali gre spet za enega od političnih konstruktov?
 
V. Rozman: Jaz si sliko razlagam, tako: " Ne bom nič govoril, nič nisem naredil ...!"... Torej izraz nedolžnega, umikajočega se človeka. ;)

http://www.delo.si/zgodbe/fotozgodbe/podpisite-fotografijo_2.html#comments