O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

torek, 24. junij 2014

K4 - SNBD FINALE 2014 (21.6.14)

Slovenia's Next Best Drag 2014 
- Finale (21.6.14) -

In prišel je veliki finale izbora Next Best Drag 2014. Tri finalistke Fedora Batfak, Candice Kazaky in D Queen so zagreto tekmovale, da osvojijo naslov najboljše. Izbor kateri je potekal nekaj roza sobot v klubu K4 je dočakal svoj finale. S strokovno žirijo katero sta sestavljala dva poznana glasbenika, predstavnica Mič stylinga in ostala ekipa smo izbrali Slovenia's Next Best Drag 2014. Vsaka predstavnica se je predstavila s dvema glasbenima točkama. Kraljice so se pokazale s zanimivimi performansi, oblačili, frizuro. S eno besedo bile so "nore". Naslov najboljše drag queen je osvojila visoka, uglajena D Queen. 1. princesa je postala mogočna Fedora Batfak, 2. mesto pa je osvojila prikupna in polna ljubezni Candice Kazaky
Na ta dan je svojo novo kolekcijo "September E-G-O" kopalk predstavil tudi slovenski modni oblikovalec Joel Loyo, kateri nas je miselno skozi mavrične barve popeljal v poletne mesece.
Da pa ni vse tako mavrično obarvano nas je presenetil s novim videospotom tudi Omar Naber, kateri je bil del žirije. 

...Tukaj si lahko ogledate nekaj fotografij, ostale pa na URL naslovu...

Komisija:

Voditeljica dogodka:

In nagrado dobi...: