O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

sreda, 29. februar 2012

Športni dan na Vršič


Od trdnjav, 1. svetovne vojne naju je pot vodila do Rateč, kjer sva 3 noči prespala.
V ponedeljek 27.2.2012 naju je družba odpeljala na sankanje. Dobrih 20 minut smo hodili do koče, kjer smo si malo spočili, fotografirali, pogovorili. Tako smo se s sankami spustili dol od koče v Krnici.



Po končanem sankanju, smo se sprehodili do avta in se odpeljali na Vršič. Na poti smo si ogledali  naravne znamenitosti in Rusko kapelico.

Ruska kapelica na Vršiču
 Pot smo nadaljevali do prelaza Vršič in se sprehodili na vrh Vršiča, s koder je bil zelo lep razgled na hribe in doline. Na vrhu Vršiča še danes stoji razbitina prve vlečnice.

Z vrha Vršiča
Na vrhu smo slišali legendo o tamkajšnjih znamenitostih (Zlatorogu, Ajdovski deklici...)
in se po povedani zgodbi sprehodili do najlepšega razgleda na Ajdovsko deklico.

Ajdovska deklica


 Svojo pot smo nadaljevali po tamkajšnem hribovju in uspeli narediti okoli 1000 novih fotografj.