O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

petek, 22. avgust 2008

Pod vozilom našli eksploziv (Žurnal 24)

Nevarno
Pod vozilom našli eksploziv
Ljubljana | 22. 8. 2008, 06:54
Policisti so bili obveščeni, da se pod vozilom na Parmovi ulici v Ljubljani nahaja sumljiv predmet. 
Po podatkih naše bralke je bila pod avtomobilom postavljena bomba.Kot je sporočila naša zvesta bralka so najprej mislili, da gre za lažni preplah. A so se zmotili, saj so okoli 21.15 bombo deaktivirali in zadušili, pri tem pa se je slišal majhen pok. © Viktorija Rozman
Policisti so v četrtek nekaj po 19. uri prejeli obvestilo, da je pod avtomobilom znamke BMW sumljiv predmet. Avtomobil je bil parkiran na Parmovi ulici v Ljubljani in je last Ljubljančana, na kraj dogodka pa je prišel bombni tehnik Generalne policijske uprave in predmet onesposobil, je za zurnal24.si povedal Vinko Stojnšek iz PU Ljubljana.


Preiskava še vedno poteka, tako da še ni znano, ali gre za razstrelivo ali morebiti za kakšen drug predmet. Naša zvesta bralka nam je ob tem sporočila, da je eksplozivno telo Ljubljančanu nekdo postavil zaradi zamere. Najprej so mislili, da gre za lažni preplah. A so se zmotili, saj so okoli 21.15 policisti eksplozivno telo deaktivirali in zadušili, pri tem pa se je slišal majhen pok.