O meni:

Viktorija Rozman Bitenc, svobodna umetnica in slovenska fotografinja, *23. december 1992, Ljubljana.

Raziskujem vse kar je nenavadno in očem skrito. Največja ljubezen so mi zapuščene zgradbe in ljudje z roba. Zgradbe imajo v sebi zgodbe, takšne in drugačne. Vsaka ima svojo življenjsko zgodbo. So kot ljudje. Tudi one imajo v sebi energijo, ki jo oddajajo. Le ta polni mojo notranjo praznino in mi služi za pomoč brezdomcem in narkomanom.

V svoj foto objektiv skušam ujeti prav vsak skriti in ne skriti kotiček. Fotografiram zapuščeno, kakor ne zapuščeno in polno energije in svežine.

Življenje je zame raziskovanje, kateremu nikoli ni konca. Zato skušam v svojemu življenju videti, poskusiti, slišati, se naučiti čim več. Nikoli ne vemo, kdaj nas doleti konec naše poti.

Opozorilo / Warning

Vse fotografije so last avtorja tega bloga in so zaščitene z avtorskimi pravicami. Kakršna koli uporaba fotografij mora biti odobrena s strani avtorja.

All photographs are property of author of this blog and are protected by copyright.
Any usage of photos must be approved by the author.

Trailer "Koliko se ljubiš?" (Docum. movie)

sreda, 12. februar 2014

#INTERVJU: Slo. Etno. Muzej - Razstava "Pogled skozi oči črnega angela"
Ob razstavi obiskovalke SEM Viktorije Rozman Bitenc "Pogled skozi oči črnega angela" je nastal tudi video za pripovedi obiskovalcev. Video pripoveduje o meni - Kdo sem, kaj sem, od kod sem. Skozi stare zemljevide Ljubljane iz leta 1743 in 1845 predstavim svoj pogled na kraj kjer živim, Ljubljana. Predstavim tudi svojo dejavnost, potovanja drugih držav in pogleda na ljudi kot enakopravne in enakovredne. Razstave delček pa je tudi kaj sem, ko skozi pesmi, pravljice, fotografije, starine in predmete predstavim sebe, svoje življenje, kraj Ljubljano in njeno zgodovino.

Več o razstavi:
Viktorija Rozman Bitenc: Pogled skozi oči črnega angela
CIKEL MOJE ŽIVLJENJE, MOJ SVET

KAJ 
Razstave obiskovalcev
KJE 
Drugo nadstropje razstavne hiše
OD 
6. februar 2014
DO 
6. maj 2014
OB RAZSTAVI 
Jaz, mi in drugi: podobe mojega sveta
MUZEJSKI MENTOR 
dr. Janja Žagar
PRIPONKE 
Vodnik ob razstavi Pogled skozi oči črnega angela

POVEZANE VSEBINE 
Galerija pripovedovalcev

6.2.2014 – 6.5.2014 (vitrinska razstava)

S svojo osebno razstavo skuša avtorica pokazati svoja zanimanja, delo, energijo – z govorico izbranih avtorskih in spominskih fotografij, osebnih predmetov in zgodb, ki gradijo njeno mlado življenje. Temačnost in iskanje svetlobe, pravi, je pot, ki jo označuje in razlikuje od drugih ljudi.